dimarts, 28 d’abril del 2015

Àlex Sastre de CiU: "Som el relleu de Granollers"

Àlex Sastre durant l'acte de presentació de la seva llista de candidats. Foto: CiU


La Sala Francesc Tarafa va ser l'escenari elegit ahir a les 8 del vespre per CiU de Granollers per presentar la seva llista i el seu programa. Unes 200 persones ompliren la sala totalment. La posada en escena, senzilla i austera, consistí principalment en la presentació, un per un, de tots els membres de la candidatura per par del seu cap de llista Àlex Sastre. Dominador de l'espai i segur en l'oratòria, el candidat de CiU presentà els seus companys des de la proximitat, d'una manera informal i directa tot destacant, entre d'altres coses, el convenciment que "som el relleu i estem preparats per dirigir la ciutat, per tant, som-hi". 

L'acte serví per conèixer -el lema no era massa conegut- un dels eslògans que els de CiU utilitzaran els propers dies de campanya electoral i que, lletra a lletra, van anar formant a ritme de presentació dels candidats: "El relleu per a Granollers". Com ja era conegut, la nova llista de CiU destaca, en paraules de Sastre, "per la seva renovació, el seu rejoveniment i la capacitat de tots els seus integrants per dirigir el futur de la ciutat".

La llista de CiU que encapçala Sastre, de 31 anys -el més jove de tots els candidats de Granollers-, està formada en els primers llocs per Josep Maria Noguera (núm. 2), Oriol Vila (3), Eugènia Llonch (4), Amanda Ramos (5), Enric Tarradellas (6), Rosa Blázquez (7), Ramon Anton Brossa (8)...  Els de federació nacionalista, que actualment compten amb sis regidors a l'Ajuntament, van deixar clar que "en aquesta campanya trencarem tòpics i demostrarem que tenim un projecte de progrés per a la ciutat".

El seu programa presenta -"no cal fer el llibre gordo de Petete", va dir l'Àlex- 12 propostes programàtiques que van des de la prioritat per les persones i tot allò que té a veure amb la justícia social, fins el ferm compromís com a formació política amb el procés sobiranista. Algunes de les propostes de les quals va parlar són: Rehabilitació pisos buits, aposta pels plans de xoc i ajuda als aturats i als autònoms, recolzament a les entitats socials culturals i esportives, finestreta única, definició del Pla Estratègic de la ciutat, Pla Granollers Accelera, Potenciació de l'Hospital, millora de l'Ensenyament, creació d'una oficina d'atenció a les entitits i posada en marxa de llocs de trobada per a elles, impuls de Roca Umbert, construcció d'un nou camp de futbol i suport a l'esport local, Granollers 12-12 (celebració d'un esdeveniment singular cada mes a la ciutat), enfortiment del model de la Fira de l'Ascensió, Policia de Barri, Fira Agrícola a Palou, nou Pla de Mobilitat, projecció de la ciutat amb l'ús de les noves tecnologies, política transparent i participativa, avançar en eficàcia a nivell municipal...

Passaven les 9 de la nit i CiU, que espera comptar en la campanya electoral amb la presència d'Artur Mas, finalitzava l'acte a ritme dels Segadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada