divendres, 1 de maig del 2015

Granollers/24M: l'alcaldia com a objectiu - A 24 DIES 24 LÍNIES SOBRE EL 24M

1/05-15
GRANOLLERS: A 24 DIES 24 LÍNIES SOBRE EL 24



Palou, tarda del dia 1 de maig de 2015. Foto: PM

Dia 1 de maig de 2015. Falten exactament 24 dies per a la celebració de les eleccions municipals. A Granollers s'han presentat un total de nou candidatures. Els seus candidats són: Josep Mayoral (PSC), Àlex Sastre (CiU), José Maria Moya (PP), Josep Casasnovas (ICV-EUiA), Pep Mur (ERC-Acció Granollers), Maria Oliver (Crida per Granollers-CUP), Enric Meseguer (C's), José Miguel Acedo (Guanyem Granollers) i Josep Canal (Vox-Partit Família i Vida). Uns quants, entre ells l'alcalde, repeteixen, d'altres es presenten per primera vegada.

Durant els passats dies, uns quants, han presentat programa i candidats en actes públics. D'altres, encara han de passar per aquesta prova del cotó democràtic més elemental. Estarem atents a veure què passa. Això acaba de començar i els propers dies, políticament parlant, seran molt intensos. Avui, 1 de Maig, dos candidats, José Miguel Acedo* i Maria Oliver han format part del grup de convocants (CNT, CUP, PAH, Sense Papers...) i de de manifestants -una mica més d'una cinquantena- que després de baixar pel carrer Joan Prim, procedents de l'Oficina de l'INEM, han recalat a la plaça de la Porxada. Defensa d'un treball digne, crítiques al govern del PP, demanda de solucions per problemes relacionats amb els que no tenen papers, habitatge... Han convocat la CNT, Crida per Granollers-CUP, PAH, Sense Papers...

Lluny de la Porxada i a aquella mateixa hora, els sindicats majoritaris de Granollers, amb els seus secretaris comarcals al capdavant, Òscar Riu d'UGT i Lalo Plata de CCOO, participaven a la mani convocada a Barcelona.

A la tarda, des dels camps de Palou, aquestes i d'altres coses adquirien una importància relativa. Per a demà dissabte, uns quants partits han anunciat que hi seran presents al carrer Anselm Clavè amb l'objectiu de guanyar vots de cara a la seva cita especial del 24M. Els polítics entren en la campanya de la precampanya amb força i els de Palou amb els seus camps alguna cosa tindran a dir, tema aquest, el de Palou i els palauencs/ques, que també forma part del programa electoral.

*Els de Guayem Granollers (veure la seva pàgina de facebook) denuncien que se senten boicotejats per VOTV i diuen també que presentaran una denúncia davant la Junta Electoral. Ja comencem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada