dijous, 22 d’octubre del 2015

Jordi Borràs, bona feina company!


Pintada a la seu de l'ANC al carrer de Sant Jaume


Durant aquests passats dies, les seus de CDC i ANC de Granollers han aparegut plenes de pintades contra el fotoperiodista vallesà Jordi Borràs. Es tracta de pintades directes i amenaçadores contra qui des de fa temps dedica hores i esforços, en la seva qualitat de fotoperiodista, a desemmascarar una extrema dreta que continua tenint clars els seus objectius.

Les pintades amenaçadores -denunciades des de Granollers per diferents partits polítics- han merescut, no podia ser d'una altra manera, el rebuig general. No resulta gens alliçonador veure missatges tan directes ("Jordi Borràs. Juicio y castigo. #JeSuisChaparro. DNJ") contra un fotoperiodista en actiu que veu com el seu nom i la seva persona es converteixen en blanc (amenaça) dels impresentables representants del grup Democracia Nacional Joven (DNJ) tot uns dies despés que el vicepresident de l'entitat, Pedro Chaparro, instés a agredir el fotoperiodista durant una concentració ultra a Montjuic el 12 d'octubre. Per a tots ells, menyspreu; per a Jordi Borràs, ànims i endavant company!

I per acabar aquesta reflexió sobre el tema de les pintades i altres actes relacionats amb accions intolerants de caràcter polític -úlltimament sembla que això de les pintades i el poc respecte pels símbols democràtics agafa volada a Granollers- caldria recordar altres actuacions vandàliques que s'hi han produït, entre les quals el robatori repetit de l'estelada de la rotonda de Can Bassa col·locada per l'ANC abans de les eleccions del 27-S, o les pintades, també repetides, a l'escultura del president Lluís Companys situada als jardins del Pavelló Municipal.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada