dimarts, 12 de maig del 2015

Granollers/24M: l'alcaldia com a objectiu - A 13 DIES 13 LÍNIES SOBRE EL 24M

GRANOLLERS: A 13 DIES 13 LÍNIES SOBRE EL 24M
Operaris de la neteja. Foto / PM

La neteja acostuma a ser sempre un dels temes estrella de les campanyes electorals. A Granollers, de la neteja i de les empreses que fan aquest servei s'ha parlat molt al llarg de tota la legislatura. I del tema encara es parla i parlen especialment els treballadors d'Imesapi que demanen, sentència favorable en mà, una nova oportunitat per sortir de la situació complicada en la que es troben. 
De l'estat general de la neteja de la ciutat qui més qui menys té la seva opinió. Hi ha qui pensa que el centre està força net però no tant els barris, d'altres que consideren que encara manca molt civisme entre la ciutadania... 
La neteja depèn sovint, des de la proximitat, d'escombriaires coneguts que veiem sovint fent la mateixa feina. Al meu carrer veig un dia sí i un altre també una noia jove rosa i simpàtica que escombra eficaç i alegrement. Saluda els veïns, parla amb ells... M'agrada com fa la seva feina. És nota que és una bona treballadora.
Les ciutats, cas de Granollers, es juguen moltes coses en la distància curta de la neteja. Són aquells petits grans detalls que fan més ciutats les ciutats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada