dilluns, 11 de maig del 2015

Granollers/24M: l'alcaldia com a objectiu - A 14 DIES 14 LÍNIES SOBRE EL 24M

GRANOLLERS: A 14 DIES 14 LÍNIES SOBRE EL 24M
Sala de Plens de l'Ajuntament. Foto / PM

Fa uns dies, crec que va ser el passat dia 28 d'abril, aquesta Sala de Plens va ser escenari del que semblava seria el darrer ple de la legislatura. Va ser un ple emotiu en el que no van mancar les llàgrimes i els plors davant del comiat d'uns quants regidors... 

La realitat, però, ens diu que, si no hi ha res de nou, l'últim ple de la legislatura tindrà caràcter extraordinari i es farà demà dimarts dia 12 a 2/4 de 6 de la tarda per... assistir a la presa de possessió del regidor del PP Alejandro Esparza, que tindrà l'honor de ser regidor de l'Ajuntament tot i que no participarà en cap ple més. 

Evidentment, jo crec que el nou regidor del PP està en el seu dret de prendre possessió del càrrec, però crec també que el regidor del PP ha perdut una bona ocasió d'estalviar uns quants calerons a la ciutat de Granollers, especialment si tenim en compte que cada regidor (25 en total) cobra 60 € per assistència al ple,això sense comptar altres despeses.

Demà, es repetiran les llàgrimes i els plors del passat dia 28? Quants regidors hi aniran realment? La tarda de demà promet: Ple Municipal, pregó de la Fira i Festes de l'Ascensió (Crida per Granollers-CUP qüestiona l'elecció de la pregonera Anna Maria Duran d'Educem), Artur Mas a la Porxada amb la CiU d'Àlex Sastre... Qui diu que Granollers és avorrida?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada