dimarts, 21 d’abril del 2015

CiU potencia la seva presència al carrer

La federació nacionalista, en campanya. Foto / CiU 

Els partits polítics que participen en la campanya electoral del 24 intensifiquen aquests dies la seva activitat. A Granollers, tot just quan manquen només unes hores per saber quins partits i grups es presentaran finalment a les eleccions, el panorama es va clarificant de mica en mica. En uns quants casos, com passa amb CiU, coneguda la llista electoral que encapçala Àlex Sastre, ara és el moment d'intensificar la seva presència al carrer amb el contacte directe amb els ciutadans.

És l'hora també de les xarxes, de les fotos i dels missatges directes. CiU de Granollers es presenta al 24M amb una renovada llista en la qual destaquen, després del canvi de candidat -Pius Canal deixa pas a la joventut després de la seva experiència com cap de llista i com a regidor-, uns quants moviments i algunes incorporacions. 

Dels actuals regidors del grup nacionalista, Josep Maria Noguera (54 anys, economista, veu crítica amb els comptes municipals durant aquests passats quatre anys) passa del número sis al dos, fet que demostra la confiança que té amb ell l'Àlex Sastre. En el camp de les incorporacions cal destacar, entre d'altres, la presència de l'enginyer Oriol Vila (núm. 3), que tornarà a l'Ajuntament després de la seva experiència com a regidor en el període de 1999 a 2003, així com la de l'exsocialista Amanda Ramos (núm. 5), que formà part de la llista del PSC de Josep Mayoral l'any 2007 (núm. 19).

El candidat de CiU tindrà l'oportunitat en aquesta ocasió de demostrar la seva capacitat de lideratge després de passar per la dura prova de l'oposició. Les seves intervencions en uns quants plens municipals en qualitat de portanveu (estat de la ciutat...) han servit per veure un Àlex amb capacitat dialèctica, coneixedor de la ciutat i al dia en tots aquells temes que configuren la realitat de Granollers. 

CiU, que fins ara no ha fet massa actes per fer conèixer els seus candidats o el seu programa electoral, té actualment sis regidors a l'Ajuntament de Granollers i és el principal partit de l'oposició. Durant aquests dies, els seus candidats, i així es constata en la seva publicitat i en els seus missatges, repeteixen que ells decidiran el futur de la ciutat després del 24M.

Nota: Des de CiU anuncien [dimarts 21, 12 migdia] nous actes pels propers dies. Dimecres 22, a les 19,30 hores, a la plaça Folch i Torres, valoració i presentació de campanya; i dilluns 23, a la Sala Francesc Tarafa, a les 8 del vespre, presentació de la llista i del programa..

Llista de candidats:

1.- Àlex Sastre (CDC)
2.- Josep Maria Noguera (CDC)
3.- Oriol Vila (UCD)
4.- Eugènia Llonch (CDC)
5.- Amanda Ramos (independent)
6.- Enric Tarradellas (CDC)
7.- Rosa Blázquez (UDC)
8.- Ramon Anton (CDC)
9.- Clàudia Escalé (CDC)
10.-Palmira Serrano (indpependent)
11.-Joana Guillén (independent)
12.-Albert Canet (CDC)
13.-Alicia Monte (CDC)
14.-German Cequier (UDC)
15.-Pere Ribas (independent)
16.-Màrius Catafal (JNC)
17.-Jordi Torrens (CDC)
18.-Joan Estapé (independent)
19.-Dolors Pla (UDC)
20.-Pasión González (CDC)
21.-Albert Jiménez (CDC)
22.-Meritxell Corbera (independent)
23.- Josep Jodar (CDC)
24.-Patrícia Brotons (independent)
25.-Salvador Pardo (CDC)

S26.-Carles Morell (CDC)
S27.-Pilar Prieto (CDC)
S28.-Pere Soldevila (UDC)
S29 Verónica Navarro (CDC)
S30.- Mariona Pons (CDC)
S31.-Josep Serratusell (CDC)
S32.- Pius Canal (CDC)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada