diumenge, 19 d’abril del 2015

EL PSC de Granollers presenta públicament la llista de candidats

Sala Tarafa: dissabte 18, 7 tarda, presentació llista del PSC de Granollers. Foto / PSC

Dia. ahir 18 d'abril: hora, les 7 de la tarda; marc, la Sala Francesc Tarafa de Granollers. El PSC de Granollers que lidera Josep Mayoral de cara al 24M presentà ahir en societat la seva llista, coneguda ja des de fa uns dies.

L'acte, amb una resultona posada en escena (color vermell per tot arreu), comptà amb la presència d'unes 200 persones que ompliren justament la sala. Els primers mestres de cerimònies foren l'exalcalde Josep Pujdas i l'exregidora l'Anna Maria Palé, referent del socialisme granollerí d’un passat encara recent.

Els candidats (de dos en dos, sols, en directe, a través del vídeo en aquells casos que no hi eren presents...) es van presentar cadascú d’ells a la seva manera i al seu estil. Intervencions preparades, curtes, directes, emotives... Tots ells van dedicar a la ciutat i també a Mayoral, força piropos: Granollers m'apassiona, Granollers m'encanta, Granollers m'emociona, Granollers em motiva, Josep Mayoral és un mestre, Mayoral és el nostre líder…

Algunes coses van restar ben clares: segons ells estimen Granollers;  tenen passió per la política; porten la ciutat al cap, als peus i al cor, i tenen un líder, Josep Mayoral. I algú va anar encara més lluny en afirmar que Mayoral és un alumne avantatjat del gran Confucio.

Convençuts de les seves  possibilitats -"si treiem 13... va dir Mayoral"-  els del PSC de Granollers es presenten com l'esquerra que vol compartir el govern de la ciutat amb tothom. Satisfets de la feina feta, es van mostrar contents de la tasca realitzada i només en comptades ocasions -cas de la recentment incorporada Mònica Oliveres- es van fer referències a les mancances o autocrítiques. L’arquitecta Mònica, una de les persones que sembla tindrà responsabilitats de govern, va parlar de "pensar i repensar la ciutat, ja que hi ha febleses, evidentment".

 L'acte va servir per fer la foto de grup de la candidatura i constatar el recolzament  que tots els candidats reben del seu líder Josep Mayoral, que es va congratular de “tenir un equip potent per governar la ciutat” i d’haver tingut l’ocasió, va dir, “de trobar persones decidides a treballar per la seva ciutat”. 

Per cert, la paraula ciutat va ser una vegada més [en un acte del PSC]  amb (persones, gent…) la més utilitzada. I un segon per cert: des d’aquest matí en el meu faceboook (amb GRSMayoral2015 treballant a tope) “Granollers ens encanta” m’envaeix amb fotos... La campanya ha arribat a les xarxes amb força. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada