divendres, 17 d’abril del 2015

ERC-Acció Granollers de Pep Mur presenta la llista

Els candidats d'ERC-Acció Granollers i acte de presentació de la llista. Foto: ERC-AG

ERC-Acció Granollers presentà ahir a la tarda a la sala d'actes del Museu davant d'unes cinquanta persones -la convocatòria estava feta gairebé en clau interna- la llista de candidats que presentarà a la cita electora del 24M. Des de fa unes setmanes, els d'ERC-Acció-Granollers venien presentant ja uns quants candidats, entre els quals els candidat a l'alcaldia, Pep Pur, i d'altres integrants que aniran en els primers llocs: Pep Mur, Núria Maynou, Chachir El Homrani, Mariona Serra, Pau Llobet...

Segons va dir en Pep Mur, "es tracta d'una llista oberta, integrada per molta gent independents que dóna suport al projecte soberanista amb capacitat per fer un nou Granollers". En total són 16 els independents que formen la llista, destacant igualment la presència en la llista de persones que provenen d'AVANCEM, la JERC, RCAT...

El candidat d'ERC-Acció Granollers, que actualment compta amb un regidor a l'Ajuntament de Granollers, es va mostrar content de "comptar amb un equip potent i capaç de fer propostes per aconseguir un nou canvi a Granollers".

En aquest sentit, no van mancar les crítiques al PSC que lidera Josep Mayoral en destacar, com va fer Jordi Solsona (núm 7 de la llista), que "els socialistes fan una política de saló", assenyalant igualment que "malgrat governar la ciutat amb majoria absoluta, la ciutat presenta mancances importants".

Pep Mur aprofità l'acte per denunciar la injustícia que segons ell suposa que ciutadans i ciutadanes de Granollers amb ganes de participar i fer propostes no puguin participar de la política local per temes burocràtics derivats de la seva nacionalitat. Aquest és el cas -ell era present a l'estrat- de l'Ahmadou Tidiane, nascut al Senegal i amb més de 10 anys de residència a Catalunya, que no ha pogut anar a la llista oficial d'ERC-Acció Granollers ni tampoc podrà votar a les eleccions del 24M. Va ser el propi Ahmadou qui va lamentar aquesta situació tot dient que "existeixen 10.000 Ahmadous que porten aqui 8, 9 o 10 anys i que tenen ganes de fer coses i no poden. Molest amb aquesta situació, Mur anuncià que "l'Admadou forma part de la llista d'ERC, en el número 36, encara que sigui de forma extraoficial".

Els d'ERC-Acció Granollers consideren que, davant del repte del 24M, són perfectaments possibles tots els esforços per aconseguir un nou País i un nou Granollers.

La llista de candidats d'ERC-Acció Granollers:

01.- Pep Mur
02.- Núria Maynou (independent)
03.-Chakir El Honrani
04.- Mariona Serra (independent)
05.- Pau Llobet
06.- Guillem Pujadas (JERC)
07.- Jordi Solsona (AVANCEM)
08.- Laura González (independent)
09.- Joaquim Bosch (independent)
10.-Estel Armengol (independent)
11.- Josep Maria Catot (JERC)
12.- Núria Valls (independent)
13.- Ferran Raga
14.- Maria Llerda
15.- Modest Belles
16.-Josep Maria Massons (independent)
17.- Maria Dolors Martínez (independent)
18.-Àlex Mir (JERC)
19.- Maite Ventura
20.- Jaume Serra (independent)
21.- Marta Aragó (independent)
22.- Rosa Guitart (independent)
23.- Josep Bach (independent)
24.- Marc Escarmís (RCAT)
25.- Joan Antoni Cerdà

S26.- Isabel Alcalde
S27.-Manel Balcells
S28.-Jaume Profitós
S29.- Assumpta Castells (independent)
S30.- Sandro Bosch (independent)
S31.- Jaume Guinot (independent)
S32.- Manel Gener
S33.- Dolors Maimir (independent)
S34.- Antònia Entrena (independent)
S35.- Joan Sitjes




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada